Barnedåbs pynt

Gør barnedåben til noget særligt med pynt

For mange nye forældre og deres børn er barnedåben den første store begivenhed, hvor den lille bliver fejret. Det gør naturligvis, at der er mange, der gør meget ud af at sende invitationer og gøre noget ud af pynte. Hvis man ønsker at gøre rigtig meget ud af pynten, er der mange sjove ting man kan gøre. En af de ting man for eksempel kan gøre er, at man kan overveje at lave et aftryk af barnets fod og hånd. Det kan være lidt svært hvis barnet er meget småt og ikke gider at sidde stille. Dog skal det nok lykkes. Når man har lavet aftrykket, kan man kopiere det mange gange og bruge det till alt muligt. 

En vimpel er altid oplagt pynt

Uanset hvilken fest man skal holde, kan man overveje at lave en vimpel. Det er noget, som ser festligt ud lige meget hvad. Når du afholder en barnedåb, kan du gøre den helt specifik for barnedåben. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge de aftryk af hænder og fødder, som du har lavet. Du kan bruge kopierne til at klippe ud og lave en vimpel. Det ser sødt ud og det er noget, som du vil nyde rigtig meget. Så kan du have dette pynt hængende over det hele. 

Søde bordkort med billeder af barnet

Det er altid hyggeligt at kunne tage noget med fra festen når man er færdig. Det kan blandt andet være et lille billede af den søde nyfødte. Man kan gøre det, at man laver nogle bordkort der har billeder af den lille nyfødte på. Så kan man skrive folks navne på og så har man bordkort. Det er en meget sød måde at vise folk på hvor de skal sidde til den efterfølgende fest efter barnedåben. Gør noget ekstra ud af det ved at få disse billeder til at ligne de gammeldags Polaroid-billeder. Det vil helt automatisk gøre, at man har noget plads til at skrive navne på. 

Små sko og småt tøj

Hvis der er én ting, som folk slet ikke kan få nok af så er det små og søde ting. Når noget bliver småt, er det som om, at det helt automatisk gør, at man synes det er sødt. Man kan overveje at købe noget dukketøj eller nogle dukkesko. Det kan man så placere rundt omkring på bordene. Det ser rigtig sødt ud og folk vil elske det. Hvilken farve det skal være, er underordnet. Der er nogle, der går meget op i, at ting til drenge skal være blå og ting til piger skal være lyserøde. Det behøver man dog ikke at hænge sig helt så meget i. 

Det starter ved invitationerne

Det er ikke kun til festen, at der skal gøres noget ud af tingene. For også når du sender invitationer afsted til barnedåben bør du gøre noget ud af at pynte dem. Du kan for eksempel have et billede af det lille barn der skal døbes. 

Det kan du sætte fast på resten af invitationen sammen med en lille sløjfe. Det er en skøn ting at have og det kan gøre, at man glæder sig endnu mere til barnedåben. Er man typen, der er vild med ting, der skinner, kan man også klistre noget glimmer på. Det vil tiltrække meget opmærksomhed når man har invitationen hængende på sit køleskab eller et andet sted. For glimmer er noget man ikke kan lade være med at kigge på. Man kan også vælge at have meget glimmer til selve barnedåben. Især hvis barnet med sine handlinger i kroppen giver udtryk for, at vedkommende kan lide glimmer, er det oplagt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *