Babyshower pynt

Hvilket babyshower pynt skal du have hængende?

Er du eller din partner gravid og skal i til at holde et babyshower? En babyshower er egentlig en amerikansk tradition, som langsomt er ved at vinde indpas herovre i Europa også. Det kan være en meget sjov måde for nybagte forældre at fejre det nye lille kommende liv og samtidig få lidt hjælp til alle de ting, man lige pludselig skal have samlet sammen til babyen. 

Men hvilket slags pynt skal man dog have hængende til en babyshower? Det kan du blive klogere på lige her.

Børnetema til babyshower

Hovedfokusset for en babyshower er selvfølgelig, at der er en kvinde der er gravid og at der snart kommer et nyt lille liv til verdenen. Det giver derfor rigtig god mening, hvis man sørger for at holde sin babyshower i et børnetema. På den måde holder man sig til det egentlige emne, som festen drejer sig om. Nemlig den baby der snart kommer til at være iblandt dem.

Det kan samtidig være rigtig sjovt for de voksne der deltager i festen, fordi det netop minder dem om deres egen barndom – eller måske de babyshowers de selv har haft engang.

For at holde det i et børnetema kan du for eksempel puste en masse farvestrålende balloner frem, hænge billeder af karikerede børn op på væggen eller have andre former for farvede dekorationer liggende rundt omkring.

Få hjælp af vennerne

Der er ret stor sandsynlighed for at en eller anden i din vennegruppe allerede har holdt et babyshower. Du kan jo eventuelt spørge dem, om de har noget godt pynt liggende til overs fra dengang. 

Når du genbruger dine venners pynt, så er du både god ved naturen, fordi du netop genbruger noget materiale i stedet for at gå ud og lave noget nyt af dyrebare ressourcer. Samtidig så sparer du også en masse penge. Og nu hvor det kan være så dyrt at blive nybagt forældre, så kan det måske være meget velkomment lige at kunne spare lidt på udgifterne til pynt til ens babyshower.

Selv hvis dine venner ikke har noget ekstra pynt liggende til side fra dengang de havde babyshowers, så kan du stadig godt bruge deres hjælp. Det kan være at de for eksempel har en masse gode ideer til, hvad det e for noget pynt du kan have hængende. Eller måske kan de give dig nogle råd om, hvad et er du bør undgå at gøre.

Pink eller blå?

Hvis du allerede kender kønnet på dit barn, så kan det måske være meget sjovt at klæde din fest ud derefter. Hvis det for eksempel er en lille dreng, du skal have, så kan du jo gøre dele af festen lyseblå. Køb for eksempel lyseblå balloner hjem, der kan symbolisere kønnet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *